MPA: Sådan sikrer du rekruttering af de bedste medarbejdere til IT til din virksomhed

Ønsker du, at din virksomhed består af de allerbedste medarbejdere til netop din virksomhed, og har virksomheden brug for rekruttering til IT? Så er der heldigvis hjælp at hente via Master Person Analysis (MPA), som er en effektiv analyse af den enkelte medarbejders personlighed og adfærd.

Rekruttering af nye medarbejdere til virksomheden

Det er sjældent en nem proces at skulle rekruttere og ansætte nye medarbejdere. Det kan både kræve tid og store økonomiske omkostninger. I mange tilfælde ønsker en virksomhed at foretage denne proces hurtigst muligt. Dog er det på samme tid vigtigt, at den helt rette medarbejder for virksomheden besætter stillingen. Heldigvis findes der et redskab, som kan hjælpe virksomheden med denne proces.

Master Person Analysis (MPA)

Master Person Analysis (MPA) er en personlighedsanalyse og et effektivt testværktøj, som bruges i forbindelse med rekrutteringer. Det kan ligeledes bruges til vurdering af medarbejdere herunder deres personlighed og adfærd. Det bruges altså til at forbedre de beslutninger, en virksomhed tager i en rekrutteringsproces. Du kan læse meget mere om Master Person Analysis (MPA) her.

Hvordan er MPA bygget op?

Master Person Analysis (MPA) består af 160 spørgsmål. Disse er inddelt i grupper med fire spørgsmål i hver, hvor hver gruppe spørgsmål tester fire basale egenskaber. Hele analyseskemaet vurderes til at tage 20-30 minutter for kandidaterne at gennemføre. Analyseværktøjet er udviklet af Master International, hvor psykologer, dataeksperter og psykometrikere sikrer, at analysen er af topkvalitet samt ligger på et højt internationalt niveau.

De bedste IT-medarbejdere til din virksomhed

Har din virksomhed brug for medarbejdere til IT, og vil du sikre dig, at stillingen/stillingerne bliver besat af den/de helt rette? Så kan du med fordel benytte dig af Master Person Analysis (MPA). Med denne kan du nemt og effektivt foretage en personlighedsanalyse af mulige medarbejdere, så du dermed får et overblik over medarbejdernes forskellige kvaliteter samt deres kendskab og erfaringer med IT.

Master Person Analysis (MPA) kan spare virksomheden for en fejlrekruttering

Som sagt kan en fejlrekruttering være en dyr affære og koste rent tidsmæssigt. Derfor er det en god ide at benytte Master Person Analysis (MPA) som en del af beslutningsprocessen, når der skal ansættes nye medarbejdere. Personlighedstesten giver et indblik i, hvordan medarbejderen fungerer i forskellige arbejdssituationer, og der vil derfor være gode forudsætninger for at identificere og udvælge den rette kandidat til jobbet.