Delfin støvsuger – hold din arbejdsplads renlig

Posted on

Få en ren arbejdsplads med en Delfin støvsuger

Din virksomheds image betyder meget for dine kunder. Sig en ide om hvem du er, ud fra hvad du laver. Det er også vigtigt at du kan vise dine lokaler præsentabelt frem, hvis der skulle komme kunder og besøge virksomheden. Derfor at det vigtigt at kunne arbejde under de absolut bedste forhold. Der kan være svært at arbejde i for meget støv og snavs, hvad end man arbejder med. Så hvorfor ikke benytte muligheden, og skaffe en industristøvsuger som hurtigt og effektiv gør arbejdspladsen renere. Med en industristøvsuger fra Delfin kan du være sikker på at få gjort ordenligt rent, og vi har støvsugere som kan benyttes i alle de fleste brancher. I vores udvalg finde du mange forskellige støvsuger, så du kan finde en som passer præcist til dit behov. Her finder du blandt andet støvsugere til enten tørt, vådt eller en der kan klare begge dele. Støvsugerne har også forskellig sugeevne, alt efter hvor tunge genstande som skal suges op. Dette vil også påvirke lydniveauet, så hvis det er en god ide at undersøge hvor stor en kraft du har brug for, inden du bestiller.

Delfin støvsugere, brugervenlige og robuste

Alle vores støvsugere er nemme at benytte sig af, og de er udstyret med hjul, så du nemt kan flytte med dem, hvis du skulle have brug for det. Det kan være en fordel hvis du har støvsugeren stående et fast sted hvor der dannes meget skidt, men får brug for den et andet sted i lokalet.

Ud over mobiliteten af vores støvsugere også robust bygget. Du skal altså ikke tage hensyn til den i din arbejdsproces, blot gøre brug af den når det er nødvendigt.

Støvsugerne er udstyret med en indbygget spand, som nemt kan tage af og tømmes i en container eller skraldespand når den er fyldt. Benytter man sig af en støvsuger som kan klare både tørt og vådt, vil der være et filter indvendigt, som sørger for at skille de to ad.

Gør du brug af Delfin’s støvsugere udelukkende til tørt brug, vil der oftest være mulighed for brug af engangsposer. Så kan du holde dit snavs lukket inde, hvilket kan være at foretrække i nogle tilfælde.