Health is wealth

Peace of mind is happiness

Yoga shows the way

Swami Vishnu-devananda

 
Nyheder

10. maj 2014
Workshop: Langsomhed på en lørdag med yoga og meditation
Riv en lørdag formiddag ud af kalenderen og kom ned i gear. Stop op, glem hverdagen og tag kontakten til din krop og din vejrtrækning. Giv dig selv den gave at være nærværende en stund med dig selv. Langsomhed er kodeordet for formiddagen, der bliver en blanding af vejrtrækningsøvelser, meditation, yoga og afspænding. For let øvede og fortsættere. Det er lørdag 10. maj kl. 9.30-13.00. Det koster 350 kroner at deltage. Læs mere om formiddagen her.

12. maj 2014
Energiterapi: Infomøde
Energiterapi handler om at øge vores sundhed og livskvalitet på en naturlig måde. Uden medicin eller kemi. Forskellige typer plastre påvirker kroppens energiflow til mere balance, energi og styrke. Plastrene indeholder ingen stoffer, der trænger ind i kroppen. Derfor er der heller ingen bivirkninger som ved traditionel medicin. Plastrene kan være interessante for dig, der for eksempel sover dårligt, er stresset, har smerter, ondt i ryggen eller vil styrke dit immunforsvar. Læs mere her

3. maj og 14. maj 2014
Kom maj du søde milde … med meditation, mindfulness og nærvær
Tag med på et miniforløb, hvor vi træner at være mere til stede, opmærksomme og vågne i tilværelsen. Du får teknikker fra værktøjskassen, der giver en pause fra hverdagens konstante tankestrøm. Forløbet bliver en vekslen mellem teori og praksis. Vi arbejder med krop, sind og åndedræt gennem nærværs- og bevidsthedsøvelser, dialog, meditation og enkle fysiske øvelser. Vi kigger på sindets ”anatomi”, tankens kraft og arbejder med principper for mindfulness. Vi dykker ned i meditation som praksis. Det er i maj, og forløbet koster 1.175 kroner inklusive CD med guidede meditationer. Læs meget mere her.

Privattimer
Der kan være mange grunde til at vælge privatundervisning. Dårlig ryg, fysiske skader eller handicap, overvægt, undervægt, spændinger, uro i sindet, stress. Måske er du gået i stå i din egen yogapraksis eller har brug for inspiration til at fortsætte. Måske har du bare brug for et frirum. Undervisningen foregår på Amager eller hjemme hos dig. Læs mere om privatundervisning her.

Personlig rådgivning
Krop, seksualitet, nærvær, stresshåndtering, livskraft. Har du brug for en sparringspartner? Eller nye input til at se livet fra en anden vinkel? Læs mere her. Fra midt i december til midt i januar vil det kun være muligt at få sessioner over Skype. Send en mail til info@flexyoga.dk.

Få nyheder på mail
Ønsker du at modtage nyhedsmail, så send en mail til
info@flexyoga.dk og skriv tilmeld nyhedsbrev. Så får du automatisk besked, når der er nyt.